Followers Ekin :D

Friday, 20 May 2011

Ku Menunggu ♥

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera ..

Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku kan selalu di sini untuk menunggumu
Cinta itu
Ku berharap kau kelak kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku
[*]
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu
[**]
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu
Datang padaku
Ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
Saat kau sadar betapa ku cintaimu
Ku ‘kan selalu setia ‘tuk menunggumu
Ulang [*][**] 2x
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu

* Khas buat x Ekin :DD
*walaupun awak dah ade yang punya kan , tapi saye still sayangg awak :p

Nak menagis lah babun :(

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera ..

Huh ! Sejak kebelakangan ni kan , Ekin asyik nak sedihh je kejanya -.-
Apa hal ek ?? 

Mybe fasal ****** kott . Hurm , tapi dia kan dah ada orangg !
Buat apa lagi kau nak sedihh Ekin ?? 
Aku sedihh sebabnya aku still sayangg kan dia lah BAHLOL

Huhuhu ~ Jangan nak samok sangat boleh tak EKIN ??
Huh ! Okay , Ekin taknak samokk lagi kali ni . -.-
Btw nak tanya somethingg boleh tak ****** ?
Kenapa sejak awak couple dengan ******** kan ...
Awak asyik nak pandangg saye je T_T *bengang tau*
Kelas saye awak pandangg ! Saye awak pandang !
Erk ! Kenapa tak nak pandang awek sendiri ?? 
Kenapa nak pandang Ex awak ni ??

Awak pandang saye sejak HARI GURU tu kan :)
Mase tu saye tengok awak and budak budak asmaradana menari kan ;')
Time awak buat tarian tu awak pandang , senyum and gelak dekat saye kan ?
Aicehh ! Jangan nak bohong Ekin ni tau :p

Hurmm ! Sejak awak couple dengan ******** tu kan ..
Bile saye terserempak dengan awak !
Mesti awak jangan slowslow , mesti awak nak pandang saye . And BAGAI ! 
Huh !
Sampai kawan saye cakap ,
"Eh tengok tu ****** pandangg kau and senyum dekat kau doh"
Huh ! Sabar je lah ~

Bila saye terserempak dengan awak , saye rasa nak MARAH je orangg yang saye kenal tu !
Hurmm -.-
Ape nak jadik pun Ekin tak tau !

Holla Holla ;)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ..


Okay , dekat sini Ekin :DD
Nak tau sapa Ekin meyh dudok rerapatt Ekin nak story ;)


Nama penoh : Nur Asyikin ^__^
Umur : Still young lah babyy .. 3teen lagi :D
Stay : Tampoi , Johor Bahru >.<
Fav. Food : Masakan mama lah :pp and Nasi goreng ayam merah :\
Fav.Colour : Black , white , silver , brown nd blue x)
Fav. Drink : Milo ais ~
Seorang yang :-
1) Caringg
2) Baik
3) Sporting KOT !
4) Noob KOT !
5) Memilih
6) PENDEK
7) Kekadang JAHAT
&
lain lain :p
*malas nak type banyak banyak buat penat tangan je ^__^*


愛してる
私はあなたがいなくて寂しい