Followers Ekin :D

Friday, 20 May 2011

Nak menagis lah babun :(

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera ..

Huh ! Sejak kebelakangan ni kan , Ekin asyik nak sedihh je kejanya -.-
Apa hal ek ?? 

Mybe fasal ****** kott . Hurm , tapi dia kan dah ada orangg !
Buat apa lagi kau nak sedihh Ekin ?? 
Aku sedihh sebabnya aku still sayangg kan dia lah BAHLOL

Huhuhu ~ Jangan nak samok sangat boleh tak EKIN ??
Huh ! Okay , Ekin taknak samokk lagi kali ni . -.-
Btw nak tanya somethingg boleh tak ****** ?
Kenapa sejak awak couple dengan ******** kan ...
Awak asyik nak pandangg saye je T_T *bengang tau*
Kelas saye awak pandangg ! Saye awak pandang !
Erk ! Kenapa tak nak pandang awek sendiri ?? 
Kenapa nak pandang Ex awak ni ??

Awak pandang saye sejak HARI GURU tu kan :)
Mase tu saye tengok awak and budak budak asmaradana menari kan ;')
Time awak buat tarian tu awak pandang , senyum and gelak dekat saye kan ?
Aicehh ! Jangan nak bohong Ekin ni tau :p

Hurmm ! Sejak awak couple dengan ******** tu kan ..
Bile saye terserempak dengan awak !
Mesti awak jangan slowslow , mesti awak nak pandang saye . And BAGAI ! 
Huh !
Sampai kawan saye cakap ,
"Eh tengok tu ****** pandangg kau and senyum dekat kau doh"
Huh ! Sabar je lah ~

Bila saye terserempak dengan awak , saye rasa nak MARAH je orangg yang saye kenal tu !
Hurmm -.-
Ape nak jadik pun Ekin tak tau !

No comments:

Post a Comment